ABP is een familiebedrijf

Ons doel is de bouwheer het kwaliteitsniveau af te leveren dat hij verwacht en waar hij ook recht op heeft.

 

Aanvraag offerte

De offerte gebaseerd op het lastenboek, omschrijft gedetailleerd wat voorzien is. U ontvangt tevens eenheidsprijzen van elk onderdeel van uw woning hetgeen u toelaat om nauwkeurig de prijswijzigingen te berekenen voor de aanpassingen die u zou willen doorvoeren tijdens het verloop van de werken.

 

Betaling volgens de wet Breyne

Er zal geen voorschot gevraagd worden bij ondertekening van het contract. Betalingen zullen slechts gevraagd worden na voltooiing van elke schijf.

 

Garantie

Wij garanderen het zorgvuldig toezicht van de werfleider die tevens zaakvoerder is. De alomtegenwoordigheid van een verantwoordelijke op de werf laat toe steeds snelle en gepaste beslissingen te nemen.

 

Woningbouw

ABP bouwt alle type woningen. Open, halfopen en gesloten bebouwingen. In alle stijlen en maatwerk.

ABP berekent op voorhand hoeveel grondstoffen en bouwmaterialen zullen nodig zijn. U kent het budget dus nog voor de eerste steen gelegd is.

Woningbouw

Appartementen

Beleggen in een appartement is kiezen voor een duurzame belegging. Wij bieden oplossingen met sleutel op de deur formules. Voor de inrichting van de appartementen krijgen de kopers inspraak en kunnen hun eigen creativiteit de vrije loop laten.
Appartementen

Sleutel op de deur

U hoeft zich niet te bekommeren om het zoeken naar aannemers en vaklui. Uw enige gesprekspartner is ABP, die het volledig  bouwproject in goede banen leidt.
Sleutel op de deur